Forside Alt muligt gøgl Cykelrytterønsker – gaver til ham

Cykelrytterønsker – gaver til ham

af Alexander Dohn Bojsen

Er din mand cykelrytter? Og er det blevet tid til at finde fødselsdagsgave eller julegave til ham? Det kan være en jungle at finde en god gave til manden, der har alt. Heldigvis har din mand fundet sig en rigtig god hobby, for cykelsporten er en udstyrssport, hvilket betyder, at du kan finde en masse forskellige potentielle gaver. Men er du i tvivl om, hvad han skal have af cykeludstyr? Frygt ej, i denne artikel kommer vi med en masse cykelrytterønsker – ønsker, som enhver cykelrytter vil ønske sig, medmindre han har det i forvejen.

 

Latex cykelslanger

latex-cykelslange

Enhver cykelrytter kan ALTID bruge flere cykelslanger. Cykelryttere punkterer i ny og næ, og det er aldrig sjovt at være løbet tør. Men cykelslanger er ikke bare cykelslanger. Du kan købe de helt billige til ham, men han vil med garanti blive forbløffet over at modtage nogle ordentlige slanger, OG at du ved, at det skal være kvalitets slanger. Køb derfor latex cykelslanger til ham. De fleste (99%) landevejsryttere bruger dækstørrelsen 700 x 23C eller tæt på denne. Slangerne herunder duer til 19-25 mm. Hvis du er meget i tvivl om, hvilken størrelse slanger, han bruger, kan du i smug kigge på hans dæk, uden han opdager det. Det står altid med småt på siden af dækket. Slangerne kan også bruges som små nissegaver i juletiden eller som en ekstra gave.

Pris: 85,00 DKK/stk.

button-4

 

 

 

Cykelbøger

cykelbog

Cykelryttere elsker alt med cykling. Vi elsker at træne, vi elsker at se cykling, vi elsker at snakke om cykling og vi elsker at læse om cykling. Hvorfor så ikke købe en cykelbog til ham? Der findes ikke noget bedre godnatlæsning for en cykelrytter end for eksempel en bog om cykeltræning, der vejleder om intervaller og kost. Eller hvad med en bog om de 50 største bjerge i Europa, der inspirerer og motiverer? Udvalget af cykelbøger er stort, og hvis du klikker videre herunder vil du komme til et udvalg med over 30 forskellige fede cykelbøger, der vil fænge ham fra side 1.

Pris: 129,00-349,00 DKK

button-4

 

 

 

Energipulver – energi til cykelturene

Hypocarbs_1stk-p

Denne gave er perfekt til ham, hvis han er cykelrytter. Enhver cykelrytter kan nemlig altid bruge mere energipulver. Vi cykelryttere blander vandet i dunkene op med energipulver, så vi ikke ‘går døde’ på de længere cykelture. De hjælper os altså med at blive ved med at køre stærkt. Derfor bruger vi også pulveret flittigt. Dette pulver er særlig effektivt, fordi der er elektrolytter i, hvilket er salte, der hjælper med at holde os hydreret og i væskebalance. Derudover er det bare super billigt. Du får tre kg. energipulver med elektrolytter for kun 214 kr., hvilket er mega billigt. I de tre kg. er der nok energipulver til et helt år. En gave han uden tvivl vil værdsætte!

Pris: 214,00 DKK for 3 kg.

button-4

 

 

Zebla Sportsvaskemiddel

2215-DN_A

Her er gaven der indirekte også kommer dig til gode, hvis du er hans partner. I så fald kender du garanteret til hans cykellugtende tøj, der ligger i skabene og lugter, selvom de er blevet vasket. Cykeltøj er bare møgsvært at få ordentligt rent og det kommer aldrig til at lugte godt. Medmindre du bruger Zebla sportsvaskemiddel. Zebla sportsvaskemiddel er nemlig vaskemiddel, der er særligt beregnet til sportstøj, da det fjerner lugtmolekylerne mere effektivt end almindeligt vaskepulver. Brug derfor Zebla sportsvaskemiddel til hans vasketøj og slip for lugten fra hans cykeltøj i garderoben.

Pris: 125,00 DKK

button-4

Polish spray carbon Morgan Blue 400 ml

4202020103

Vi cykelryttere elsker at pudse og nusse om vores elskede cykler. Vores cykler er vores hjertebørn, og selvfølgelig skal de se godt ud. Denne spray indeholder en perfekt silikone voks og rengøringskomponenter. På den måde kan enhver cykelrytter få cyklen til at skinne og glimte, som den fortjener.

Pris: 129,00 DKK

button-4

En ordentlig cykelvest

MS369602X

En ordentlig og god cykelvest er guld værd for en cykelrytter. Man kan aldrig regne med det danske vejr, og derfor er det perfekt at have en cykelvest i cykelgarderoben. Cykelveste findes i mange forskellige former og med forskellige funktioner og alt afhængig af kvalitet og mærke koster de mellem 200 kr. og helt op omkring 750 kr. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal holde øje med og kigge efter, når du skal købe en cykelvest, så kan du læse vores store cykelvest guide her. Du kan se udvalget af cykelveste i forskellige prisklasser lige herunder.

Pris: 200,00-750,00 DKK.

button-4

 

Læs også

Skriv en kommentar