Hjem » Følg med i min træning på ny hjemmeside

Følg med i min træning på ny hjemmeside

af Alexander Dohn Bojsen

Hvis du har fulgt lidt med herinde på Landevejscykling.dk, så ved du måske, at jeg tidligere har kørt på et elite cykelhold. Det er også det, man kalder for “a-klassen”. Det vil sige, at jeg har kørt landevejscykling blandt de bedste i Danmark. I 2018 stoppede jeg dog på elite cykelholdet. Men det har ikke betydet, at jeg har stoppet min træning – overhovedet ikke.

Læs med herunder for at finde ud af, hvad min træning går ud på nu, og hvordan du kan følge endnu mere med i min træning.

Cyklen er ikke udskiftet – i stedet er den én blandt tre discipliner nu

Efter jeg stoppede i 2018 var jeg ude og rejse en del, hvor jeg ikke fik trænet så meget. Da jeg vendte tilbage i sommeren 2019 startede jeg dog træningen op igen. Jeg kørte bl.a. licens sommeren efter jeg vendte hjem – dog “kun” i det, der hedder b-klassen.

Men nu er det i stedet triathlonen, som jeg har kastet mig ud i. Det betyder, at jeg stadig cykeltræner, men jeg kombinerer det også med løb og svømning. Derudover træner jeg endnu mere styrketræning end før. Det gør jeg både for at styrke overkoppen, hvilket er en fordel særligt under svømningen, men også for at undgå risiko for skader på grund af løbetræningen.

I 2022 har jeg bl.a. løbet Copenhagen Marathon og lavet halv ironman (IRONMAN Elsinore 70.3) og HCA Marathon i Odense.

Ny hjemmeside (blog) hvor du kan følge min triatlontræning

Da jeg i høj grad både løbe- og svømmetræner nu (og ikke kun cykeltræner i form af landevejscykling), har jeg derfor lavet endnu en hjemmeside/blog.

På den hjemmeside kan du både følge med i min træning frem mod mine triatlonmål, men også få tips til kost, sundhed og træning i øvrigt.

Du kan finde den nye blog her: www.abfit.dk

Landevejscykling.dk fortsætter som hidtil

Mit personlige skifte til tri-sporten betyder dog ikke, at Landevejscykling.dk stopper eller “lukker”. Tværtimod vil jeg fortsat drive Landevejscykling.dk, så du stadig kan få tips til cykeltræning, cykeludstyr osv. målrettet dig, der cykeltræner.

Dog vil jeg ikke skrive om min personlige træning herinde. Når jeg skriver om træning herinde vil det i stedet være generelt i form af træningstips baseret på min erfaring som mangeårig elite cykelrytter blandt de bedste i Danmark.

Derudover vil jeg selvfølgelig fortsætte med at give andre tips om landevejscykling.

Hvis du dog stadig gerne vil følge mig og min træning frem mod mine nye mål, så husk at gå ind på ABFit.dk og følg med.

Læs også

Skriv en kommentar