Forside Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Landevejscykling.dk tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Lanevejscykling.dk  benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Retur og fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, når de er købt. Det vil sige, at du ikke kan fortryde købet, når betalingen er fuldført. Købet er dog naturligvis i øvrigt omfattet af købelovens regler.

, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 

Reklamation skal meddeles til Landevejscykling.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

 

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

 

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Landevejscykling.dk. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til [virksomhedsmail] eller ringe på [telefonnummer], hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

 

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

 

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores e-mail: alexanderbojsen@hotmail.com.

 

Landevejscykling.dk        

Alexander Dohn Bojsen
Else Alfelts Vej 106, 6. Th.
2300 København S
+45 22 93 52 93