Hjem » Har du det rigtige cykeludstyr til at cykle i foråret? Læs her

Har du det rigtige cykeludstyr til at cykle i foråret? Læs her

af Alexander Dohn Bojsen

Vinteren er ovre, og foråret er ved at komme. Vintergarderoben skal pakkes væk og en overgangsgrejet skal findes frem. Men har du, det cykeludstyr, der skal til for at cykle på landevejene henover foråret inden sommeren tager rigtig fat?

I denne artikel får du en guide til de cykeldele, du skal bruge for at kunne ‘overleve’ foråret på den bedste måde. Det gælder både i forhold til cykeltøj, men også andre gode produkttips, som kan være nyttige, når du kryber ud af hulen og vågner fra “vinterhiet”.

Garderoben – fra vinter til forår

Først og fremmest vil vi i denne artikel gennemgå garderobeudskiftningen. Cykeltøjet skal udskiftes. I stedet for flere lag, og ofte meget tykke lag, er fokus nu i stedet på tynde lag, der har bedre ventilation og åndbarhed og som eventuelt kan tages af og på alt afhængig af vejrsituationen.

Vi går fra den tykke vinterjakke, der føles som et drivhus lige så snart termostaten siger over 6-7 grader over til den tynde jakke og eventuelt vest. De tykke vintertights med vindtætfront bliver udskiftet med shorts og løse ben og handskerne går fra de tykke luffer til overgangshandskerne.

Læs med her og få nogle gode produkttips til det rette tøj til landevejscykling.

Assos cykelvest til foråret

Noget af det første du skal sørge for, at du har på plads er cykelgarderoben, det vil sige cykeltøjet. Vejret skifter og går fra at være konstant gråt og koldt til at være utrolig omskifteligt. Det kræver derfor, at du har noget ordentligt tøj, som er tilpasset vejromstændigheder, og som du kan cykeltræne i.

Noget af det, der er guld værd er en god cykelvest. Det er ikke værd at spare 200-300 kr. på dette område. En god vest, der er åndbar og vind- og vandafvisende, er et must-have i foråret for en cykelrytter.

Du kan læse vores guide, til hvad du skal være opmærksom på, når du køber en cykelvest her: Køb en god cykelvest – guide.

Du kan gå til forhandleren og se nærmere på Assos’ cykelvest, som er den vi anbefaler her:

Pris: Set til 899,00 DKK

button-4

Armvarmer fra Assos (og eventuelt ben samt knæ)

Sorte armvere fra Assos

Når vinteren er ovre smider vi den varme vinterjakke, der har båret os igennem hele vinteren – både i sne og slud. Nu går vi over til de gode trikoter med en vindvest udover, som nævnt ovenfor. Det kan dog stadig godt være koldt om armene. Især fordi de ikke er igang ligesom benene.

Derfor er det utrolig lækkert med nogle praktiske løse ærmer. Med sådan nogle armvarmere kan man let skifte, tage dem af og på, uden at skulle står af cyklen eller lignende, hvis det skulle blive godt vejr. Og de er nemme og rulle sammen og have i en baglomme, og hvis det bliver køligt igen, kan man let få dem på igen uden at skulle stoppe.

Assos er blandt de bedste i forhold til cykeltøj. De leverer topkvalitet i forhold til bukser og cykel accessories såsom løse ærmer, løse ben, løse knæ, cykelbriller mv.

Pris: Set til 299,00 DKK

Du kan se nærmere hos forhandleren:

button-4

Du kan desuden se hele udvalget af løse ærmer, løse ben og løse knæ her.

Læs også

Skriv en kommentar