Forside Får jeg personlig træning, når jeg køber et træningsprogram hos jer?

Når du køber et træningsprogram hos os, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til træningen eller har brug for lidt sparring.

Om du skal bruge pengene på en ‘personlig træner’ eller et træningsprogram er smag og behag og individuelt fra person til person. Vi tror på, at der er alt for mange, der betaler for mange penge til en ‘personlig træner’, som påstår, at han analyserer din træning og mange andre ‘fancy’ analyser. Vi tror på, at du kan spare mange penge ved selv at købe et træningsprogram, som du kan følge og selv kan justere efter dine individuelle behov. Du er den, der kender din krop bedst, så vi tror, at mange vil have stor gavn af blot at have et træningsprogram for at få struktur på træningen, og at det så kan være, at man engang i mellem har brug for at kunne spørge en til råds, hvilket du altid er velkommen til, når du har købt et træningsprogram hos os.

Med et træningsprogram fra os, får du fri support og kan altid spørge os til råds. Spar pengene på ligegyldige ‘fancy’ analyser og køb et træningsprogram, som giver dig struktur og fokus på formålet i stedet for at betale penge til en personlig træner, som kan være penge ud af vinduet. Ja, hvis du for eksempel er elite cykelrytter, kan det være en fordel at vælge en personlig træner, men hvis du ‘blot’ er en almindelige dødelig, som vil i god form hurtigst muligt, tabe dig ved hjælp af cykling eller få en god grundform henover vinteren, kan det være rigeligt med bare at følge et træningsprogram.