Forside Hvilke træningsprogrammer, har I?

I øjeblikket tilbyder vi tre forskellige træningsprogrammer:

Form-booster: dette program til dig, der vil komme i bedre form hurtigst muligt. Efter en opstartsblok, vil du hurtigt få hårde og effektive intervaller, der forbedrer din kondition. Der er særlig fokus på at forbedre din vo2-max hurtigst muligt. Form-booster programmet fås i en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.

Vægttab: dette træningsprogram er til dig, der gerne vil tabe dig ved hjælp at cykling. Cyklingen er en fantastisk træningsform til at tabe sig – også hvis du er overvægtig -, da du kan træne længe uden, at det slider for meget på kroppen. Inklusiv i træningsprogrammet er en e-bog med kostråd og forslag til, hvordan du kan lave din egen kostplan ud fra den rette mængde kalorier og kulhydrater, protein og fedt. Vi arbejder på at lave en skræddersyet kostplan, som er tilrettelagt ud fra træningsprogrammet (hvor meget du træner o.lign.) – det er snart færdigt og klart. Vægttab programmet fås i både en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.

Vintertræning: dette program er til dig, der gerne vil opnå en god grundform henover vinteren. Med en god grundform er der basis for at kunne køre rigtig stærkt til foråret og sommeren. En god grundform henover vinteren sikrer, at du kan ‘bygge videre’ og ramme en endnu bedre form end sidste år, når det bliver forår og sommer. Vintertræning programmet fås i både en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.