Forside Udstyr Hvor er det billigst at købe cykeldele online i Danmark? Læs her

Hvor er det billigst at købe cykeldele online i Danmark? Læs her

af Alexander Dohn Bojsen

Ved du heller ikke, hvor det er billigst at købe cykeldele online i Danmark? Når du skal købe cykeludstyr er der mange penge at spare ved at købe dem på nettet i stedet for hos en fysisk cykelforhandler. I denne artikel får du et par links til nogle gode forhandlere, der har nogle rigtig gode priser samt også leverer rigtig hurtigt.

Cykelpartner.dk

Cykelpartner har alt muligt forskelligt cykeludstyr, cykeldele og cykeltilbehør. Det er lige fra hele cykler til hjul, pedaler, cykeldæk, cykelhjelme og endda rulleskøjter.

Tilmed har de også cykeludstyret til en rigtig god pris. Cykelpartner har nemlig prisgaranti
på ALLE deres varer. Det betyder, hvis du har set varen billigere Skærmbillede 2016-01-14 kl. 12.07.32(uden den er på tilbud), vil Cykelpartner sætte prisen tilsvarende ned. På den måde er du sikker på altid at få den billigste faste pris hos Cykelpartner.

Derudover har de helt fri fragt ved køb på 299 kr. og ikke mindre end 365 dages bytte- og returret! Derudover sender de altid varen rigtig hurtigt. Hvis ud bestiller i løbet af formiddagen, sender de cykeludstyret af sted samme dag, og dermed bliver det leveret til dig allerede næste dag.

Cykelpartner er altså en rigtig god dansk webshop, hvor du kan få en masse cykeldele billigt, hurtigt og nemt.

gaa-til-forhandler-groen

 

Cykelexperten.dk

Cykelexperten.dk er en anden webshop, der er ret upcoming. Deres force er deres store udvalg af cykler. Sortimentet er rimelig stort og spænder fra mærker som Bianchi, Cannondale, Focus, Giant, Look, Principia og Scott. Der er altså en del mere at komme efter hos Cykelexperten i forhold til køb af cykler.

Udover det store udvalg er deres priser på cyklerne rigtig fornuftige. De har tit en del rigtig gode tilbud. Jeg købte for eksempel min seneste cykel, en Giant Propel Advanced med Ultegra, hos dem, da den var sat ned fra 17.500 kr. til 13.000 kr. Generelt får du meget for pengene hos Cykelexperten.

De er helt klart et besøg værd og har rigtig god service. Derudover er det rart, at hvis der er noget man cyklen, så har dog også muligheden for at gå ned til dem i deres fysiske butik i Vanløse, så de kan fikse problemet, uden du skal til at sende hele cyklen af sted med fragtmand osv.

Hvis du ikke lige har pengene til en ny cykel her og nu, er det ofte heller ikke et problem, da du har tage et rentefrit lån hos Cykelexperten. Det er helt uden renter og gebyrer, fordi Cykelexperten betaler disse til långiveren, som er Sparexpress. Det er en meget nem måde hurtigt at få en ny ged, uden det koster dig ekstra i form af gebyrer og lignende.

gaa-til-forhandler-groen

 

 

Af andre gode danske cykelwebshops kan nævnes Cykelgear, Børkops Cyklers webshop, Heino Cyklers webshop, Bikesport i Holbæk, Cyklingfreak m.fl.

Læs også

Skriv en kommentar