Forside UdstyrProduktnyt Ridley lancerer billigere udgave af Ridley Noah og Ridley Helium

Ridley lancerer billigere udgave af Ridley Noah og Ridley Helium

af Alexander Dohn Bojsen

Er du træt af at skulle betale minimum 40.000 kr. for en topcykel som fx Ridley Noah? Så kan du nu glæde dig over, at cykelproducenten Ridley lancerer en ny serie, som består af en billigere udgave af modellerne Ridley Noah og Ridley Helium.

Forskellen på de nye Ridley Essential racere og de øvrige modeller

Ridley har annonceret en ny serie. De kalder serien for “Essential Series” (i modsætning til deres topmodeller, der går under navnet “Elite Series”).

Hvad er så forskellen på den nye serie og elite series?

Den helt store forskel er prisen. Ridley ønsker at gøre Ridleys topmodeller til at betale for “almindelige mennesker”, så modellerne ikke kun er forbeholdt profferne og dem med den helt store pengepung!

Derudover er modellerne i Essential Series en lille smule tungere. De præcise vægtangivelser er ikke offentliggjort af Ridley endnu. Ridley har dog udtalt, at deres Ridley Helium-ramme i Essential-serien kommer til at veje under 1.000 g. Det er dog uvist hvor meget under 1.000 g, og hvilken størrelse der i så fald er tale om. Men til sammenligning vejer Ridley Helium Disc SLX ca. 790 g i medium.

Bortset fra det vil Ridley Noah og Helium i Essential-versionerne være tæt på ens med Elite Series. For eksempel vil du se mange af de samme fede aero-features, som også er på Ridley Noah Elite Series.

Hvad kommer de nye modeller så til at koste?

De danske priser er endnu ikke offentliggjort. Dog er det oplyst, at Ridley Noah i USA vil starte fra £3,369 / €3,699 (svarende til ca. 25.000 kr.) og Helium’en fra £2,909 / €3,199 (svarende til ca. 21.500 kr.).

Du kan læse om nyheden på Ridleys egen hjemmeside her.

 

Læs også

Skriv en kommentar