Forside Om siden

Om siden

Landevejscykling.dk er en informationsportal om alt vedrørende landevejscykling. Siden omhandler alle emner inden for denne sportsgren, særligt emner som udstyr, træning, mekanik og andet cykelnørderi.

Landevejscykling.dks store mission er at vejlede læserne om den store udstyrsjungle. Vi ønsker at hjælpe vores læsere til at gøre det rigtige køb af cykeludstyr. Man kan hurtigt komme til at bruge for mange penge på noget, der måske slet ikke er nødvendigt – derfor hjælper vi vores læsere den rigtige vej til købet.

Manden bag Landevejscykling.dk er Alexander Bojsen, der selv dyrker landevejscykling og har kørt i A-klassen for Team ACR-FBL Elite powered by Integra Advokater i år 2017 og 2018 – Han er desuden tidligere udstyrsskribent på Feltet.dk og har derfor meget erfaring med udstyr og lignende. Derudover arbejder har han tidligere arbejdet som spinninginstruktør og interesserer sig for træning, kost og lignende.

Ved siden af al cykleriet er han jurist på eJura.dk.

Du kan altid kontakte ham på vores “Kontakt”-side.

FullSizeRender-45

Manden bag siden og redaktøren Alexander Bojsen

 

Affeliate sites/partner

Er du interesseret i at blive affeliate/partner på Landevejscykling.dk, så tøv ikke med at skrive til os. Du kan skrive en kommentar herunder med en e-mailadresse, så skal vi nok kontakte dig.

Landevejscykling.dk har en målrettet og direkte kontakt til forbrugere inden for cykelsporten. Hvis du ønsker at øge omsætningen på din webshop, så vil vi være med til at gøre alt for hjælpe vores læsere til at vejlede om et ordentligt salg.

 

Gæsteblogger?

Vi søger altid gæstebloggere. Hvis du er cykelrytter og selv mener, du har noget at sige, så skriv endelig en kommentar herunder, så vil vi kontakte dig. Du kan skrive om alt, der vedrører landevejscykling, lige fra hvordan DU mener man træner bedst til hvilket udstyr, du kører med eller også bare en beretning fra din seneste træning?

Billeder

Vi bruger kun billeder, der er til fri afbenyttelse, også kommercielt, eller som vi har fået samtykke af ophavsrettighedshaveren til at benytte. Mener du alligevel, vi har krænket en ophavsrettighed, må du meget gerne kontakte os hurtigst muligt i en kommentar, så vi kan få rettet fejlen med det samme.

2 kommentarer

Jan Frederiksen 21. januar 2019 - 13:45

Hej Alexander
Mit navn er jan frederiksen og er ivrig motionscyklist og ellers bare tosset med alt omkring cykling generelt.
Jeg har en facebook gruppe som hedder Landevejscyklingens verden med knap 13000 medlemmer, vi er et hyggeforum for alle som er vilde med landevejscykling, på siden har vi alt som omhandler cykling, hjælp til gear, ruter, træningspartnere, tøj, og meget andet, pånær salg , reklamer er heller ikke tilladt, kun efter aftale med mig, og kun hvis det gavner medlemmer eks. ved tilbud eller ligende.
Jeg har tegnet eget logo til gruppen og har i flere omgange designet eget tøj til gruppen, jeg tager så tit det er muligt ud og leger fotogra til cykelløb eller cykel event/messer. Jeg er også af og til, servicemand til cykelløb, næste store projekt, er RAM Race around Danmark i år, hvor jeg er crevchef på teamet som består af 4 servicefolk med mig og 2 ryttere, dertil har jeg også lavet en FB side.
Tidliger havde jeg en stor humør side som hedder Total Griner , men blev solgt pga manglende tid. Har også haft skrevet 2 artikler til cykel magasinet som Cykelmotion og udkommer 4 gange om året.
Jeg har ved siden af gruppen også en rigtig facebook side i samme navn, som jeg jo selv er 100 herre over, omkring hvad den bruges til. Jeg søger ikke noget bestemt, men tænkte bare, vi måske evt kunne lave et eller andet samme, da vi næsten bruger sammen navn 🙂
Mvh Jan Frederiksen

Svar
Figata Ciclismo Cykeltøj (Anders B. Hansen) 24. april 2019 - 22:25

Hej Alexander,
Du må meget gerne sende mig en mail.
Jeg er medejer af Figata Ciclismo (Dansk cykeltøjmærke) og vi kunne godt være interesseret i et samarbejde.
Ser frem til at høre fra dig 😉

Svar

Skriv en kommentar