Forside Træningsprogrammer

Træningsprogrammer

Prøv et af vores 3 træningsprogrammer
hvis du vil i bedre form, tabe dig eller blive stærkere henover vinteren

Brug for et træningsprogram? Prøv et af vores 3, der hjælper dig med at opnå dine mål.

Målet med træningsprogrammerne er at have et klart formål. Med et klart formål i din træning får du struktur og effektivitet, der giver dig hurtige resultater, så du aldrig ‘træner i blinde’ uden at have et formål.

Du kan vælge i mellem et af vores 3 træningsprogrammer, der har hver deres formål.

Vores 3 træningsprogrammer er i øjeblikket:

– Form-booster programmet
– Vægttabs programmet
– Vintertræning programmet

Alle træningsprogrammerne er bygget op om nyeste forskning og med varierende intervaller, så det aldrig bliver kedeligt.

Træningsprogrammerne er for alle. Træningsprogrammerne både for nybegyndere samt øvede.

Alle træningsprogrammerne viser dig watt, puls og ‘følelse’, så du kan følge træningsprogrammet, uanset hvilket træningsudstyr du har.

Træningsprogrammerne kommer desuden også med et forklaringsdokument, der forklarer, hvordan man skal forstå træningsprogrammet samt en video, der forklarer dig træningsprogrammet, så du forstår programmet og ikke bliver ‘overladt til dig selv’.

*Resultatet kan variere fra person til person

Her er nogle af de resultater, du kan forvente
ved at følge et af vores træningsprogrammer:

FORBEDRET KONDITION

Vil du komme i bedre form og blive endnu hurtigere på cyklen? Alle vores træningsprogrammer får dig i bedre form end før, og vores form-booster program er specielt målrettet til at kunne forbedre din form hurtigst muligt.

Programmet indeholder intervaller som ‘booster’ din kondition og får dig til at blive endnu stærkere på cyklen. Du vil kunne opnå flotte resultater, hvis du følger dette træningsprogram.

Med form-booster programmet vil du komme i god form på kort tid og samtidig få sjov og varieret træning.

 

INDEHOLDER WATT, PULS OG ‘FØLELSE’

Vil du have et træningsprogram, der både viser, hvad du skal køre af watt, puls og ‘følelse’?

Uanset om du har alt træningsudstyr såsom wattmåler og avanceret cykelcomputer eller slet ikke kører med cykelcomputer og ‘bare’ vil i bedre form, kan du bruge vores træningsprogrammer.

Alle træningsprogrammerne er baseret på træningszoner. Når du køber et træningsprogram hos os, vil du få en tabel, så du kan omregne både puls, watt og følelse til træningszonerne. Det betyder, at du kan følge vores træningsprogrammer, uanset hvad du har af træningsudstyr og uanset dit niveau.

STRUKTURERET TRÆNING

Struktur, fokus og hårdt arbejde er kilden til topform. For eksempel har form-booster træningsprogrammet et klart formål: at få dig i bedre form hurtigst muligt. For at kunne det, er træningsprogrammet bygget op med struktur og ‘en rød tråd’.

Træningsprogrammerne bygger på princippet om periodisering og cyklusser, der også bliver brugt at bl.a. professionelle cykelryttere og svømmere. Med vores træningsprogrammer, får du programmer, som tager højde for en passende balance mellem hvile og træning, så du bedst muligt kan opnå dine resultater.

Hej! Det er mig, der står bag disse
effektive træningsprogrammer

Foto: Jesper Skovbølle

Hej med dig.

Vil du også gerne i bedre form, tabe dig eller blive stærkere henover vinteren?

Cykling er en fantastisk træningsform, der styrker mange muskler og led samt holder mange livsstilssygdomme af vejen. Mange træner dog ustruktureret og uden et formål, hvilket ikke er lige så effektivt.

Med udgangspunkt i, hvordan elite cykelryttere træner, har jeg været med til at lave disse træningsprogrammer, der kan bruges af ALLE. Fælles for dem er, at du får et klart formål, struktur samt en passende balance mellem hvile og træning, hvilket giver bedst mulige resultat.

Køb nu og få øjeblikkelig adgang til følgende:

Træningsprogram til alle niveauer

Vælg i mellem vores 4-ugers eller 12-ugers træningsprogrammer. Træningsprogrammerne er til alle niveauer, både mænd og kvinder og stort set alle aldre (vi anbefaler træningsprogrammer fra alderen 12-60 år). Det eneste, det kræver, er, at du har mulighed for at træne i gennemsnit 6-11 timer om ugen og i gennemsnit fire gange om ugen.

Vi guider dig igennem dag for dag med varierende og effektive intervaller. Vi tilpasser den korrekte mængde af hvile og hård træning, så du opnår den største effekt og skruer stille og roligt op for volumen i takt med, at du bliver stærkere.

Grundig introduktion for alle

Når du køber vores træningsprogram, er du i sikre hænder. Vi starter med at give dig en nem introduktion til vores træningsprogram og cykeltræning generelt.

Inklusiv i alle træningsprogrammerne er et forklaringsdokument samt en video, der guider der igennem træningsprogrammet.

Hvis du alligevel får brug for hjælp til træningsprogrammet, tilbyder vi fri support og hjælp. Det betyder, at du altid er velkommen til at kontakte os – også hvis du bare vil have lidt ‘sparring’ eller feedback fra træneren.

cykel gps garmin navigation

Foto: Garmin

Optimal træning til at sikre dig dine mål

Hvad end dine mål er at komme i bedre form hurtigst muligt, tabe dig eller få en bedre grundform henover vinteren, kan du få hjælp til at opnå disse ved hjælp af vores træningsprogrammer.

Mange begår den fejl, at de ikke træner struktureret og med et formål. De træner i blinde og blot lidt hist og pist og dermed opnår de aldrig det, som de ønsker. Med vores træningsprogrammer får du en klar ‘rød tråd’, som sikrer dig, at du når dine mål.

Træningsprogrammerne er baseret på en optimal balance mellem restitution/hvile og hård træning samt principperne om periodisering og cyklusser. Det sikrer dig de bedst mulige resultater på kort tid!

FAQ

Har du nogle spørgsmål? Så kan det være, at du kan finde svar i vores FAQ:

Hvad er det, der gør dette træningsprogram specielt?

Godt spørgsmål.

Alle vores træningsprogrammer er bygget på principperne om at have et klart formål med al træning. Mange begår den fejl, at de træner blot for at træne. Det betyder, at du med stor sandsynlighed aldrig rigtig opnår noget.

Alle træningerne i vores trænignsprogrammer er med henblik på dit formål. Hvis dit formål er at komme i bedst mulig form hurtigst muligt, som vores form-booster program hjælper dig med, vil træningerne være bygget op for at opnå dette.

Træningsprogrammerne er derudover bygget på princippet om periodisering og cyklusser. Det betyder, at du øger volumen og intensiteten uge for uge i tre uger: 1) opstartsugen, 2) opbygningsugen, 3) PRE-PEAK-ugen og derefter holder en hvileuge i 4) PEAK-ugen/hvileugen.

Førhen har disse træningsprincipper været for profesionelle cykelryttere, svømmer, bodybuildere og lignende. Men nu får du hjælp til at opnå samme gavnlige effekter at disse principper som de profesionelle via vores træningsprogrammer.

Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?

Som regel vil du skulle træne fire gange om ugen i gennemsnit.

Cykling er oftest rimelig kontant: jo hårdere du træner, jo større sandsynlighed er der for at opnå dine mål. Vores træningsprogrammer er dog tilpasset, så du ikke behøves at fravælge din familie, tiden med vennerne og lignende.

Du vil i gennemsnit skulle træne 6-11 timer om ugen. Oftest vil du skulle træne efter princippet: kort og hårdt. Det booster din form, øger din forbrænding og er mest effektivt ud fra den tid, som du har til rådighed.

Har du mere tid til rådighed, vil der i træningsprogrammet være angivet, de dage det vil være gavnligt, hvis du har mulighed for at træne lidt længere tid, men uden at det er obligatorisk at træne mere end det, der står i programmet.

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at kunne følge træningsprogrammerne?

I princippet er det eneste, du skal bruge: en cykel.

Som udgangspunkt skal du ikke bruge andet, og det behøves sågar ikke være nogen ‘fancy’, dyr cykel. Træningsprogrammerne er lavet med angivelse af træningzoner. Træningszonerne kan du beregne ud fra både ‘følelse’, det vil sige en skala fra 1-10 (hvor hårdt du føler, at det er fra 1-10), puls samt watt.

Træningsprogrammet er derfor særdeles velegnet for alle: både begyndere, motionister og de ambitiøse. Det mest effektive er dog en wattmåler, hvor du ligeledes vil kunne se dine forbedringer i takt med, at du følger træningsprogrammet. Men det er ikke et ‘must’ – du kan også følge træningsprogrammet uden noget som helst andet end en cykel.

Modtager jeg produktet fysisk, eller er det elektronisk?

Vi har valgt at lave træningsprogrammerne elektronisk, som du kan åbne på din computer, tablet eller smartphone. Vi har valgt dette for, at du kan komme hurtigst muligt igang med programmet. En anden fordel er, at programmet kan blive opdateret, hvis der dukker ny forskning op eller lignende.
Opdateringerne af programmet er selvfølgelig 100% gratis for dig.

Er programmet også for nybegyndere?

Du vil sagtens også kunne bruge træningsprogrammerne, selvom du er nybegynder. Vi anbefaler dog altid, at du lytter til kroppen.

Vi anbefaler, at hvis du ikke har dyrket særlig meget motion de seneste år, at du starter roligt ud og kører lidt færre timer pr. uge end angivet i programmerne samt lytter ekstra meget til kroppen. Begynder du at få ondt i knæ, led eller lignende på en ubehagelig og stikkende måde, anbefaler vi, at du tager et par hviledage og træner lidt let i stedet for at følge programmet. Fortsætter smerten, anbefaler vi, at du tager kontakt til os, hvilket du kan helt gratis, hvis du har købt programmet, eller konsulterer egen læge.

Er programmet også for kvinder?

Programmerne kan bruges af alle, uanset niveau, alder og køn.

Er du kvinde, kan du derfor sagtens også bruge vores træningsprogrammer. Uanset køn og lignende anbefaler vi dog altid, at du lytter til din krop. Hvis du får smerter i knæ, led eller lignende, anbefaler vi, at du tager det lidt med ro i stedet for at følge programmet til punkt og prikke.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få lidt sparring i forhold til, hvordan du bør gribe programmet an, hvis du er kvinde.

Hvad med kosten?

I vores “Vægttab-træningsprogram” følger der en e-bog med om kostråd samt forslag til kostplan. Her får du tips og tricks til, hvad du kan gøre ved kosten for at kunne opnå størst muligt vægttab.

Vi arbejder på at lave en særlig kostplan, som er specifikt tilrettelagt ud fra vores Vægttab-træningsprogram. Med kostplanen får du angivet præcist, hvor meget du skal spise af hvad, for at opnå den perfekte balance mellem kulhydrater, protein og fedt, hvor der samtidig er taget højde for, hvor meget du træner de enkelte dage ud fra træningsprogrammet. Kostplanen kommer snarest muligt, så følg med, hvis du kunne være noget for dig!

Får jeg personlig træning, når jeg køber et træningsprogram hos jer?

Når du køber et træningsprogram hos os, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til træningen eller har brug for lidt sparring.

Om du skal bruge pengene på en ‘personlig træner’ eller et træningsprogram er smag og behag og individuelt fra person til person. Vi tror på, at der er alt for mange, der betaler for mange penge til en ‘personlig træner’, som påstår, at han analyserer din træning og mange andre ‘fancy’ analyser. Vi tror på, at du kan spare mange penge ved selv at købe et træningsprogram, som du kan følge og selv kan justere efter dine individuelle behov. Du er den, der kender din krop bedst, så vi tror, at mange vil have stor gavn af blot at have et træningsprogram for at få struktur på træningen, og at det så kan være, at man engang i mellem har brug for at kunne spørge en til råds, hvilket du altid er velkommen til, når du har købt et træningsprogram hos os.

Med et træningsprogram fra os, får du fri support og kan altid spørge os til råds. Spar pengene på ligegyldige ‘fancy’ analyser og køb et træningsprogram, som giver dig struktur og fokus på formålet i stedet for at betale penge til en personlig træner, som kan være penge ud af vinduet. Ja, hvis du for eksempel er elite cykelrytter, kan det være en fordel at vælge en personlig træner, men hvis du ‘blot’ er en almindelige dødelig, som vil i god form hurtigst muligt, tabe dig ved hjælp af cykling eller få en god grundform henover vinteren, kan det være rigeligt med bare at følge et træningsprogram.

Hvad koster træningsprogrammet?

Du kan vælge i mellem to muligheder:

Et 4-ugers træningsprogram til kr. 99,00. Dette er ideelt til dig, der vil opnå resultater hurtigt, men derefter kan gå lidt i stå. Du kan vælge et bruge træningsprogrammet igen og igen, men træningen kan hurtigt blive lidt triviel, hvis du følger den måned efter måned, og du vil kunne opnå større resultater i længden ved fx at følge vores 8-ugers træningsprogram.

Et 12-ugers træningsprogram til kr. 199,00. Dette er ideelt til dig, der vil opnå endnu større effekt i længden uden det bliver trivielt og uden at du går i stå. Træner du efter det samme program måned efter måned, risikerer du, at kroppen ikke længere vil rykke sig og blive endnu stærkere. Din krop vil ‘stagnere’. Med et 12-ugers træningsprogram undgår du, at kroppen ‘stagnerer’ og går i stå, men at du hele tiden vil forbedre dig og opnå nye mål.

Hvilke træningsprogrammer, har I?

I øjeblikket tilbyder vi tre forskellige træningsprogrammer:

Form-booster: dette program til dig, der vil komme i bedre form hurtigst muligt. Efter en opstartsblok, vil du hurtigt få hårde og effektive intervaller, der forbedrer din kondition. Der er særlig fokus på at forbedre din vo2-max hurtigst muligt. Form-booster programmet fås i en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.

Vægttab: dette træningsprogram er til dig, der gerne vil tabe dig ved hjælp at cykling. Cyklingen er en fantastisk træningsform til at tabe sig – også hvis du er overvægtig -, da du kan træne længe uden, at det slider for meget på kroppen. Inklusiv i træningsprogrammet er en e-bog med kostråd og forslag til, hvordan du kan lave din egen kostplan ud fra den rette mængde kalorier og kulhydrater, protein og fedt. Vi arbejder på at lave en skræddersyet kostplan, som er tilrettelagt ud fra træningsprogrammet (hvor meget du træner o.lign.) – det er snart færdigt og klart. Vægttab programmet fås i både en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.

Vintertræning: dette program er til dig, der gerne vil opnå en god grundform henover vinteren. Med en god grundform er der basis for at kunne køre rigtig stærkt til foråret og sommeren. En god grundform henover vinteren sikrer, at du kan ‘bygge videre’ og ramme en endnu bedre form end sidste år, når det bliver forår og sommer. Vintertræning programmet fås i både en 4-ugers samt en 12-ugers udgave.

 

Har du stadig spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du også gerne opnå dine mål? – Køb her
Med et træningsprogram er der større sandsynlighed for, at du opnår dine mål. Prøv i dag fra KUN kr. 99,00!