Forside Træningsprogrammer Form-booster cykelprogram

Form-booster cykelprogram

af Alexander Dohn Bojsen

Form-booster træningsprogram

hvis du vil hurtigst muligt i form og øge din kondition

Køb træningsprogrammet her

Vil du hurtigst muligt i form? Vores form-booster træningsprogram har ét klart formål: at få dig i form så hurtigt som muligt.

Form-booster træningsprogrammet er fyldt med intervaller, der booster din form. Træningsprogrammet vil øge din kondition og få dig til at blive hurtigere på cyklen.

For at opnå bedst muligt kondition er programmet opbygget i ‘perioder’ á 4 ugers varighed. Perioderne består af en “opstartsuge”, “opbygningsuge”, “pre-peak-uge” og en “hvileuge”.

Form-booster programmet giver dig den rette struktur og korrekt mængde træning med de korrekte intervaller for at kunne blive stærkere og hurtigere end før.

Træningsprogrammet er velegnet til alle niveauer. Både nybegyndere og øvede, unge og ældre (15-60 år) samt mænd og kvinder. Træningsprogrammet er særligt ideelt, hvis du gerne vil være hurtig på cyklen og for eksempel køre cykelløb eller lignende.

Prøv form-booster træningsprogrammet, hvis du gerne vil i dit livs form hurtigst muligt!

Køb træningsprogrammet her.

Læs mere om
træningsprogrammet:

Vil du stadig gerne læse lidt mere om træningsprogrammet? Fair nok, så læs med her, så håber jeg, at du får svar på dine eventuelle spørgsmål om programmet.

Hvorfor vælge træningsprogram til at booste formen?

Mange træner ikke optimalt. Det betyder, at deres form ikke stiger, og de vil ikke mærke fremgang.

Det skyldes, at de ikke træner struktureret. Mange tager ud og cykler et par timer, hvor de bare kører ud fra terrænet. Hvis der er en bakke, så kører de hårdt der, men ellers kører de almindeligt. Og det kan også være ganske fint – for lidt træning er bedre end ingen træning.

Men hvis du virkelig vil komme i bedre form, er du nødt til at træne strukturerede intervaller. For at opnå bedst muligt resultat, må du ikke overlade intervallerne til tilfældighederne. Det er vigtigt at du træner mest effektivt ud fra den tid, som du har til rådighed.

En anden fordel ved at følge et træningsprogram er, at det kan holde dig motiveret og holde dig ’til ilden’.

Form-booster træningsprogrammet er fyldt med træningspas, som har til formål at styrke din kondition. Du kommer bl.a. til at køre nogle af de samme intervaller som ‘profferne’ kører – for eksempel de såkaldte “40/20”-intervaller. Disse intervaller består af 40 sekunders næsten all-out og 20 sekunders pause. Dette skal du så køre 8-12 gange, og derefter holder du en længere pause, inden du gør det hele én gang til.

Prøv det selv – det er benhårdt, men giver også resultater i længden.

Form-booster træningsprogrammet indeholder:

  • Effektive og varierende intervaller, der booster din form mest muligt
  • Træningspas der kan udføres både udendørs og indendørs på en hometrainer
  • Anvisning af både ‘følelse’, puls og watt– dermed noget for alle niveauer og aldre

Skal jeg vælge et 4-ugers eller 12-ugers vintertrænings program?

4-ugers form-booster træningsprogrammet er til dig, der ønsker at prøve, om et træningsprogram er noget for dig. Hvis du ikke har fulgt et træningsprogram før, kan det være en god idé ikke at starte ud med en for stor mundfuld. 4-ugers træningsprogrammet kan også være for dig, der ikke har så god tid. Hvis du for eksempel skal træne op til et specifikt mål inden for 4 uger, kan det være bedst at vælge 4-ugers programmet. Ulempen ved programmet er, at du ikke opnår samme resultater som du gør med 12-ugers programmet.

12-ugers form-booster træningsprogrammet er til dig, der ønsker de bedst mulige resultater. Hvis du har god tid og ikke har et specifikt mål som for eksempel et cykelløb eller lignende, som ligger inden for nær fremtid, så anbefales det at følge 12-ugersprogrammet. Programmet består i virkeligheden af 3 x 4 ugers-cyklusser, der for hver cyklus booster din form lidt mere og gør dig hurtigere på cyklen.

Er træningsprogrammet også for nybegyndere og kvinder?

Ja, form-booster træningsprogrammet kan benyttes af alle. Fordelen ved cykling er netop, at det er mere skånsomt for kroppen end for eksempel løb.

Vi anbefaler dog altid, at du lytter til kroppen. Hvis du får smerter eller lignende, så tag den lidt med ro, eventuelt kontakt os for at få sparring, og hvis smerten fortsætter, så overvej at besøge din læge og få nogle råd derfra. Hvis du er overvægtig anbefaler vi i stedet vores unikke “Vægttabs” træningsprogram.

Ellers, ja: træningsprogrammet er for alle uanset niveau. Det vil sige, at du både vil kunne benytte træningsprogrammet, hvis du er nybegynder og øvet – kvinde eller mand – ung eller ældre – overvægtig eller normalvægtig.

Hvad skal jeg bruge af udstyr for at kunne følge vintertrænings træningsprogrammet?

Det er meget simpelt: en cykel og et ur/stopur af en art.

I princippet skal du ikke bruge andet. Det vil dog være gavnligt, hvis du ligeledes har en cykelcomputer, hvor du kan se puls og også meget gerne watt. Men det er ikke nødvendigt med wattmåler for at kunne følge vintertræning træningsprogrammet.

Fordelen ved wattmåleren er dog, at du vil kunne følge med i dine forbedringer. Det vil sige, at du vil kunne følge med i, om du kommer i bedre form af at følge træningsprogrammet. Vi anbefaler derfor, at hvis du vil have det bedst mulige indblik samt den mest effektive træning, at du træner med wattmåler.

Hvad består træningsprogrammet af?

Når du køber vores form-booster træningsprogram får du følgende:

  • PDF-fil med selve træningsprogrammet
  • Træningsprogrammet i excel-fil, så du kan rette i det
  • Zone-bregner, hvis du har wattmåler (indtast resultatet af din 20-minutters test, og den viser dig dine zoner i watt)
  • Pre-race forslag: dette skal du køre, inden du skal til et vigtigt cykelløb eller lignende

Er du ikke tilfreds med træningsprogrammet, så kan du altid kontakte os, så vi kan forbedre programmet og evt. refundere dine penge.

Fri sparring, feedback og support

Når du køber et træningsprogram fra Landevejscykling.dk, får du gratis sparring, feedback og support. Det betyder, at du altid er velkommen til at kontakte træneren, hvis du har spørgsmål, eller hvis du godt kunne tænke dig at få noget feedback på din træning eller lignende.

Med andre ord har du altid en træner, der følger med fra sidelinjen, som du altid kan kontakte, hvis du har behov for det.