Forside Træningsprogrammer Vægttab cykelprogram 12-ugers træningsprogram

Vægttab 12-ugers træningsprogram

hvis du vil tabe dig op til 10 kg

Vil du gerne tabe dig med varigt vægttab?

Cykling er en perfekt måde at tage sig på. Du kan træne i længere tid af gangen uden, at det slider for meget på muskler og led som løb for eksempel kan gøre. Med dette vægttabs træningsprogram, vil du kunne tabe dig op til 10 kg. på 12 uger – men det kræver selvfølgelig, at du holder kosten og træningen.

Træningsprogrammet indeholder intervaller, der er særligt velegnede, hvis du vil øge forbrændingen. Når du øger forbrændingen, forbrænder du flere kalorier og taber dig dermed mere.

At tabe sig handler dog ikke kun om træning. Det handler også om at spise det rette! Derfor får du en gratis e-bog med om kostråd og tips til, hvordan du selv kan lave din egen kostplan. Når du skal tabe dig, handler det om at forbrænde mere, end du indtager. Derfor er det vigtigt, at du også kender til kostprincipper og om de forskellige næringsstoffer.

Prøv dette 12-ugers vægttabs træningsprogram og tab dig på kort tid!


Læs mere om træningsprogrammet:

Vil du stadig gerne læse lidt mere om træningsprogrammet? Fair nok, så læs med her, så håber jeg, at du får svar på dine eventuelle spørgsmål om programmet.

Hvorfor vælge træningsprogram til at tabe dig med cykling?

Cykling er den perfekte træningsform til at tabe sig! Desværre er der mange, der ikke kan holde motivationen til at tabe sig, eller som simpelthen ikke taber sig, selvom de prøver.

I dette vægttab træningsprogram har du et helt klart og entydigt formål: nemlig at tabe dig. Mange begår den fejl ikke at træne med en klar grund. De træner blot for at træne. Men hvis du vil tabe dig, er det nødvendigt at få struktur og sætte forbrændingen i vejret med nogle effektive intervaller.

“Vægttab” træningsprogrammet indeholder:

  • Effektive og varierende intervaller, der øger din forbrænding
  • E-bog med gode tips og tricks om kost og forslag til at lave din egen kostplan
  • Anvisning af både ‘følelse’, puls og watt– dermed noget for alle niveauer og aldre

Skal jeg vælge et 4-ugers eller 12-ugers vægttabs træningsprogram?

Jo flere uger du vælger, jo større sandsynlighed er der for, at du vil opnå et større vægttab.

Hvis du blot skal tabe 4-5 kilo, vil 4-ugers vægttabs-træningsprogram være ideelt. Hvis du vil tabe dig mere end 4-5 kilo, vil vi anbefale, at du vælger vores 12-ugers vægttabs-træningsprogram.

Det, der ofte sker, når du forsøger at tabe dig, er, at du taber dig, som du ønsker i løbet af de første 3-4 uger. Herefter vil du kunne opdage, at vægten begynder at gå i stå. Det skyldes, at din forbrænding ændrer sig, og du bliver nødt til at ændre lidt på træningsplanen.

Du vil samtidig dog også være kommet i bedre form, og derfor vil du også kunne presse kroppen mere. Du vil derfor i 12-ugers programmet opleve nogle anderledes og lidt hårdere intervaller efter de første 4 uger.

Lyt altid til kroppen. Træningsprogrammet er hårdt for at give den bedst mulige effekt, og hvis du følger programmet, vil du helt sikkert også kunne se resultater efter de blot 4 uger!

Hvis du derimod gerne vil tabe dig mere end 5 kg og tænker mere langsigtet, skal du vælge 12-ugers træningsprogrammet. Her kan du med den rette kost og træning tabe op til 10 kg – alt afhængig af din startvægt osv. 12-ugers træningsprogram er med varigt vægttab for øje og ikke bare et “quick-fix”.

Er træningsprogrammet også for nybegyndere og kvinder?

Ellers, ja: træningsprogrammet er for alle uanset niveau. Det vil sige, at du både vil kunne benytte træningsprogrammet, hvis du er nybegynder og øvet – kvinde eller mand – ung eller ældre.

Vi anbefaler dog altid, at du lytter til kroppen og tager den med ro, hvis du mærker smerter i led eller muskler eller lignende.

Hvad skal jeg bruge af udstyr for at bruge vægttabs træningsprogrammet?

Det er meget simpelt: en cykel.

I princippet skal du ikke bruge andet. Det vil dog være gavnligt, hvis du ligeledes har en cykelcomputer, hvor du kan se puls og også meget gerne watt. Men det er ikke nødvendigt med wattmåler for at kunne følge vægttabs træningsprogrammet.

Fordelen ved wattmåleren er dog, at du vil kunne følge med i dine forbedringer. Det vil sige, at du vil kunne følge med i, om du kommer i bedre form af at følge træningsprogrammet. Vi anbefaler derfor, at hvis du vil have det bedst mulige indblik samt den mest effektive træning, at du træner med wattmåler. Hvis du ikke har en wattmåler, kan du læse vores artikel Stages wattmåler – komplet guide til køb

Vægttab træningsprogram
– 12 uger